książka Making Chocolate
Wystaw opinię o produkcie
Kod produktu: I1
Opis
Dandelion Chocolate to mistrzowie z San Francisco, a ich książka Making Chocolate: From Bean to Bar to wszystko, czego oni sami nauczyli się o produkcji czekolady i czego my nauczyliśmy się od nich. Z radością przekazujemy tą wiedzę dalej!
To kompletny przewodnik po robieniu czekolady od podstaw. Dzięki pięknemu wydaniu z ilustracjami, książka sprawdzi się idealnie jako prezent dla czekoladowych pasjonatów i pasjonatek, a także jako źródło wiedzy dla tych, którzy chcą spróbować poeksperymentować z kakao w swojej kuchni. Znajdziecie w niej też wybitne czekoladowe przepisy!
Książka jest w języku angielskim.
O autorach
Todd Masonis jest współzałożycielem i dyrektorem generalnym Dandelion Chocolate.
Greg D'Alesandre jest wiceprezesem Dandelion Chocolate ds. badań i rozwoju oraz dostawcą czekolady.
Lisa Vega jest szefową cukierni Dandelion Chocolate.
Molly Gore jest pisarką kulinarną, byłą krytyczką restauracyjną i byłą kierowniczką ds. komunikacji w Dandelion Chocolate.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.