Menu
Koszyk

książka Making Chocolate

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie
199,00 zł
szt.
Dostępność:
na wyczerpaniu
Czas wysyłki: 3 dni

Kod produktu: I1

Opis

Dandelion Chocolate to mistrzowie z San Francisco, a ich książka Making Chocolate: From Bean to Bar to wszystko, czego oni sami nauczyli się o produkcji czekolady i czego my nauczyliśmy się od nich. Z radością przekazujemy tą wiedzę dalej! 

To kompletny przewodnik po robieniu czekolady od podstaw. Dzięki pięknemu wydaniu z ilustracjami, książka sprawdzi się idealnie jako prezent dla czekoladowych pasjonatów i pasjonatek, a także jako źródło wiedzy dla tych, którzy chcą spróbować poeksperymentować z kakao w swojej kuchni. Znajdziecie w niej też wybitne czekoladowe przepisy! 

Książka jest w języku angielskim. 

O autorach


Todd Masonis jest współzałożycielem i dyrektorem generalnym Dandelion Chocolate. 

Greg D'Alesandre jest wiceprezesem Dandelion Chocolate ds. badań i rozwoju oraz dostawcą czekolady. 

Lisa Vega jest szefową cukierni Dandelion Chocolate. 



Molly Gore jest pisarką kulinarną, byłą krytyczką restauracyjną i byłą kierowniczką ds. komunikacji w Dandelion Chocolate. 

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz